Kuvaus
KLAR-ZYME on tehokas entsyymivalmiste, jolla on kaksi käyttötarkoitusta:
- Käytettynä käymisprosessin jälkeen: Edistää viinin kirkastumista (erityisesti luumu-, kurpitsa- ja banaaniviinien kohdalla)
- Käytettynä ennen käymistä: Parantaa mehun saantia hedelmistä, etenkin luumu-, kurpitsa- tai banaanierissä
Mikäli käytät KLAR-ZYMEä mehun puristukseen, on vaikutusaika: 24 tuntia
Mikäli käytät KLAR-ZYMEä viinin kirkastumiseen, anna KLAR-ZYMEn vaikuttaa 5-7 päivää, riippuen viinin sameudesta
Käyttöohjeet:
- Laimenna entsyymivalmiste vedellä suhteessa 1 osa valmistetta / 10 osaa vettä
- Lisää se vierteeseen tai viiniin
- Sekoita huolellisesti ja jätä peitettynä lämpimään paikkaan: 1 vuorokaudeksi mehun uuttamista varten ja 5-7 päiväksi viinin kirkastamiseen, riippuen sameuden määrästä
- Purista mehu tai kaada kirkastunut viini jättäen sakka pohjalle
KLAR-ZYME toimii parhaiten lämpötilassa 30-35°C ja on aktiivisin, kun pH-taso on 4.5.
Annostelu
10 ml riittää 50 litralle
Lisätiedot
| Paino | 0,01 kg (kilogramma) |
|---|---|
| Mitat | 12 × 5 × 1 cm (senttimetri) |
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!
