Viking Malt – Wheat Malt vehnämallas EBC 3.5–6.5
1,52 € - 2,05 € / kg
Väri: 3.5-6
Suositeltu osuus vehnäoluen maltaista 50 % ja lagerin maltaista 20%.
Käyttötarkoitus: vehnäoluet ja lagerit
| Määrä (kg) | Hinta (€/kg) |
|---|---|
| 0 - 0.999 kg | 2,05 € / kg |
| 1 - 24.999 kg | 1,75 € / kg |
| 25+ kg | 1,52 € / kg |
Varastossa
Viking wheat vehnämallas on valmistettu erittäin laadukkaasta vehnästä. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluiden ja pintahiivaoluiden valmistuksessa. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi lager oluissa rikastamaan makua ja parantamaan vaahdon pysyvyttä. Käytetään yleensä 50 % vehnäoluen mallaspohjasta ja noin 20 % lagerin mallaspohjasta.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 6.0
Uutepitoisuus: min. 82.0 % dm
Väri °EBC: 3.0–5.5
pH: 5.7-6.3
Proteiini: max. 14.0 % dm
Vapaa typpi: min. 90 mg/l
Diastaattinen voima: min. 250 WK dm
| Tuotemerkki |
|---|
20 arviota tuotteelle Viking Malt – Wheat Malt vehnämallas EBC 3.5–6.5
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä mallas vehnäolueeseen.
Georgii Iurkin (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Georgii Iurkin (varmistettu kirjoittaja) –
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Mikko K. (varmistettu kirjoittaja) –
vesa a. (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel Dolezal (varmistettu kirjoittaja) –
Toni (varmistettu kirjoittaja) –
ismo (varmistettu kirjoittaja) –
Gabriele Santinoli (varmistettu kirjoittaja) –
Atle Bergstrøm (varmistettu kirjoittaja) –
Sebastian Nilsson (varmistettu kirjoittaja) –
Sebastian Nilsson (varmistettu kirjoittaja) –
Tapio (varmistettu kirjoittaja) –
Henri T. (varmistettu kirjoittaja) –
Kalle K. (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –