KLAR-ZYME – Entsyymi viinien kirkastamiseen – 10 ml

4,95 

Varastossa

Osasto:
Kuvaus

KLAR-ZYME on tehokas entsyymivalmiste, jolla on kaksi käyttötarkoitusta:

  • Käytettynä käymisprosessin jälkeen: Edistää viinin kirkastumista (erityisesti luumu-, kurpitsa- ja banaaniviinien kohdalla)
  • Käytettynä ennen käymistä: Parantaa mehun saantia hedelmistä, etenkin luumu-, kurpitsa- tai banaanierissä
    Mikäli käytät KLAR-ZYMEä mehun puristukseen, on vaikutusaika: 24 tuntia
    Mikäli käytät KLAR-ZYMEä viinin kirkastumiseen, anna KLAR-ZYMEn vaikuttaa 5-7 päivää, riippuen viinin sameudesta

Käyttöohjeet:

  1. Laimenna entsyymivalmiste vedellä suhteessa 1 osa valmistetta / 10 osaa vettä
  2. Lisää se vierteeseen tai viiniin
  3. Sekoita huolellisesti ja jätä peitettynä lämpimään paikkaan: 1 vuorokaudeksi mehun uuttamista varten ja 5-7 päiväksi viinin kirkastamiseen, riippuen sameuden määrästä
  4. Purista mehu tai kaada kirkastunut viini jättäen sakka pohjalle

KLAR-ZYME toimii parhaiten lämpötilassa 30-35°C ja on aktiivisin, kun pH-taso on 4.5.

Annostelu

10 ml riittää 50 litralle

Lisätiedot
Paino 0,01 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 5 × 1 cm (senttimetri)
Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautus

Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!