Enovini® OK RED – happamuutta alentava viinihiiva, 7 g

3,35 

Varastossa

Kuvaus

Enovini® OK RED viinihiiva

Enovini® OK RED aktiivikuivahiiva on tarkoitettu viininvalmistajille, jotka tekevät viiniä punaisista rypäleistä ja kirsikoista. Tämän hiivan ansiosta viinisi ovat parempia kuin koskaan ennen!

Enovini® OK RED on kuivattu viinihiiva, joka vähentää omenahappoa sisältävistä punaisista hedelmistä, kuten kirsikoista ja tummista rypäleistä valmistetun viinin happamuutta. Tämä hiiva antaa viinillesi tasapainoisen maun.

Enovini® OK RED -hiivan ominaisuudet mahdollistavat omenahapon pitoisuuden vähentämisen kirsikkaviinissä ja rypäleviinissä 20-24 %.

  • Punaisille hedelmille – Tämä hiiva on tarkoitettu kirsikkaviinien ja punaviinirypäleistä valmistettujen viinien valmistukseen.
  • Viinin happamuuden vähentäminen – Enovini® OK RED -hiiva vähentää viinin omenahappopitoisuutta 20-24 %. Tämän ansiosta viinistä tulee pehmeämpää ja vähemmän hapanta, mikä tarjoaa miellyttävämmän makuelämyksen.
  • Vähemmän sokeria – Happamuutta vähentävän hiivan ansiosta voit vähentää lisätyn sokerin määrää ja saavuttaa hyvän puolimakean tai puolikuivan viinin.
  • Tasapainoinen maku ja aromi – Enovini® OK RED -hiiva mahdollistaa hyvin tasapainoisten viinien valmistamisen, joissa on mieto aromi ja mielenkiintoinen hedelmäinen maku.
  • Korkealaatuinen jalohiiva – Enovini® OK RED -hiivan avulla voit valmistaa erinomaista kotiviiniä, jonka alkoholipitoisuus voi olla jopa 14 %.

Yksi pakkaus riittää 25 litran viinin valmistamiseen, jonka alkoholipitoisuus voi olla jopa 14 %.

Käyttöohjeet

  1. Sekoita hiivapussin sisältö 100 ml keitettyä vettä, joka on jäähdytetty 30°C
  2. Anna seistä huoneenlämmössä 20 minuuttia
  3. Odottelun jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai pulloon viinierän kanssa
  4. Suositeltu alkuperäinen sokeripitoisuus erässä tulisi olla enintään 20°Blg ja sen happamuus: 14 g/l (mieluiten 12-13 g/l).
  5. Käymislämpötilaksi suositellaan 20-25°C.
  6. Kun sokeripitoisuus laskee noin 10ºBlg (toisena tai kolmantena käymispäivänä) lisää uusi sokeriannos, esim. 50 g/litra. Voit toistaa tämän myös viidentenä tai kuudentena käymispäivänä.

Seuraa ylläolevaa ohjetta ja saat optimaalisen hiivan aktiivisuuden.

Ainesosat: Hiiva (Saccharomyces cerevisiae), emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Lisätiedot
Paino 0,007 kg (kilogramma)
Mitat 9,6 × 6,6 × 0,4 cm (senttimetri)
Tuotemerkki

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enovini® OK RED – happamuutta alentava viinihiiva, 7 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautus

Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!