“KLAR-ZYME – Entsyymi viinien kirkastamiseen – 10 ml” on lisätty ostoskoriin. Näytä ostoskori
Kuvaus
Glukoamylaasi muuntaa tärkkelyksen ja dekstriisin yksinkertaisemmiksi käymiskelpoisiksi sokereiksi. Glukoamylaasia lisäämällä voi saavuttaa kuivemman lopputuloksen ja alhaisemman ominaispainon. Lisätään yleensä mäskäyksen tai käymisen aikana.
Jos lisäät Glukoamylaasin mäskäyksen aikana, niin lämpötilan tulisi olla 60-70 asteen välissä. Anna vaikuttaa. Jos taas lisäät sen käymisen aikana, niin se tulisi lisätä pääkäymisen hiivuttua.
Annostelu
1.1 g Glukoamylaasi/ 1 kg mallasta
Lisätiedot
| Paino | 0,01 kg (kilogramma) |
|---|---|
| Mitat | 12 × 5 × 1 cm (senttimetri) |
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!
