LALLEMAND LalBrew® – Voss Kveik Ale – 11g
4,95 €
Alkuperäinen ja perinteikäs Norjalainen kuivahiiva Kveik. Käyminen voi olla ohi jopa 2 päivässä!
Varastossa
Kveik on norjankielinen sana, joka tarkoittaa hiivaa. Norjalaisessa maatilapanimoperinteessä kveik säilytettiin kuivaamalla ja siirrettiin sukupolvelta toiselle. Kveik on alkuperäinen, perinteinen kuiva hiiva! LalBrew Voss™ -hiivakanta saatiin Sigmund Gjernesiltä (Voss, Norja), joka on ylläpitänyt tätä kulttuuria perinteisin menetelmin 1980-luvulta lähtien ja jakanut sen anteliaasti laajemmalle panimoyhteisölle.
LalBrew Voss™ tukee laajaa käymislämpötila-aluetta 25–40 °C (77–104 °F), ja sen optimaalinen alue on erittäin korkea, 35–40 °C (95–104 °F). Optimaalisessa lämpötilassa käyminen on erittäin nopeaa, ja täysi käymisaste saavutetaan tyypillisesti 2–3 päivässä. Makuprofiili pysyy johdonmukaisena koko lämpötila-alueella: neutraali, jossa on hienovaraisia appelsiinin ja sitruksen hedelmäisiä vivahteita. paketissa 11 g hiivaa.
Hiivan ominaisuudet
Aromit: neutraali läpi eri lämpötilarajojen, hitunen sitrusta ja appelsiinia
Flokkulaatio (eng. flocculation) – erittäin korkea
Käymisaste (eng. attenuation) – keskitaso / korkea
Käymislämpötila 25 – 40°C – optimaalinen 35-40°C
Alkoholinkestävyys 12% ABV
Annostelu:
0,5 – 1 g / litra
Käymisaika eri lämpötilassa (arvio):
40°C – 2 päivää
30°C – 3-4 päivää
25°C – 5-7 päivää

| Paino | 0,01 kg (kilogramma) |
|---|---|
| Tuotemerkki |
8 arviota tuotteelle LALLEMAND LalBrew® – Voss Kveik Ale – 11g
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Arturo Salazar (varmistettu kirjoittaja) –
Marko (varmistettu kirjoittaja) –
Paul H. (varmistettu kirjoittaja) –
Atle Bergstrøm (varmistettu kirjoittaja) –
Sebastian Nilsson (varmistettu kirjoittaja) –
Topi (varmistettu kirjoittaja) –
Pekka M. (varmistettu kirjoittaja) –