Pektoentsyymi on entsyymivalmiste, joka helpottaa mehun saantia hedelmistä tekemällä niiden rakenteesta löysemmän. Yksi 10 ml pakkaus riittää noin 50 kilolle hedelmiä, mutta koko pakkausta ei tarvitse käyttää kerralla! Tuotteen yksi etu on sen säilyvyys huoneenlämmössä, jolloin sen entsyymiaktiivisuus pysyy muuttumattomana koko käyttöiän ajan. Tämä on kätevää suljettavan pakkauksen ansiosta. Pektoentsyymin käyttö on erittäin helppoa ja sen vaikutukset ylittävät odotukset! ’
Nauti täyteläisestä viinistä ja hyödynnä hedelmät sataprosenttisesti ilman, että arvokasta mehua menee hukkaan! Pektoentsyymi liuottaa hedelmien sisältämät pektiinit, vähentää nesteen viskositeettia ja parantaa kirkastumista käymisen jälkeen.
Helpompi mehunpuristus – pektoentsyymi löystyttää hedelmien rakennetta!
- Tehokas: 10 ml pakkaus riittää noin 50 kilolle hedelmiä
- Suljettava pakkaus: Mahdollistaa tuotteen säilyttämisen ja myöhemmän käytön
- Helppokäyttöinen: Liota se 100 ml vettä ja kaada liuos hedelmien päälle pakkauksen ohjeen mukaisesti, sekoita ja jätä vaikuttamaan
- Pektoentsyymi parantaa myös viinin kirkastumista käymisen jälkeen
Käyttöohjeet:
Kaada pieni vettä hedelmien päälle suhteessa: 1-2 litraa per 10 kg hedelmiä. Katso alhaalta suositeltu veden lämpötila eri hedelmille.
- 40°C marjoille
- 80°C omenoille, päärynöille, luumuille ja kvitteneille
Liuota tämän jälkeen Pektoentsyymi 100 ml huoneenlämpöistä vettä. Kun hedelmäseoksen lämpötila laskee 40°C, lisää Pektoentsyymi. Sekoita huolellisesti ja jätä peitettynä viileään paikkaan 9-15 tunniksi. Tämän jälkeen voit aloittaa mehun puristuksen!
Annostelu
10 ml / 50 kg hedelmiä
| Paino | 0,01 kg (kilogramma) |
|---|---|
| Mitat | 12 × 5 × 1 cm (senttimetri) |
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!
